Miben más egy kismama kabát?

kismama kabátok

Minden kismamának szüksége van legalább egy kényelmes és igazán meleg kabátra a hideg téli hónapokban, de a komfortos viseletet csak a direkt terhes nőknek tervezett és gyártott darab biztosíthatja. Miért? A kismama kabátok jóval kényelmesebb megoldást jelentenek a várandós nők számára. Több szempontnak is megfelel az ideális darab, kényelmes viseletet biztosít, valamint elegáns megjelenést, de mindennél fontosabb az, hogy megvédje a várandós nőt a megfázástól.

A bboom.hu webshop kínálatában sokféle kismamakabát fedezhető fel, ráadásul hasznos leírást is olvashatunk, ami segít eligazodni a sokféle termék között. A termékpaletta tagjai között megtalálhatóak az elegáns szövet, a sportosabb soft shell, illetve a pufi vagy szőrmegalléros fazonok is. Aki szereti a kapucnis ruhadarabokat, az választhat ilyet is a kabátok közül. A legegyszerűbb megoldásnak egy sima kismamakabát tűnik, aminek úgy készült a hasi része, hogy a növekvő pocak kényelmesen elférjen benne.

Az alacsonyabb hölgyeknek és mindazoknak, akik sokat utaznak autóval a terhesség alatt, ajánlott a rövid fazon, mert ebben kényelmesen ülhet a kocsiban és könnyű benne a ki-, beszállás is. A magas terheseknek optimális választás a hosszú kismamakabát, illetve azoknak, akik sokat vannak levegőn, például sétáltatják a kutyust, vagy éppen már van gyermekük, akivel naponta mennek a játszótérre. De van a felhozatalban kétfunkciós kismamakabát is, ami azért jó, mert két élethelyzetre jelent megoldást.

Jó szolgálatot tesz a várandós hónapokban, majd a szülést követően kényelmes női kabátként lehet hordani. Ennél a modellnél a ki- és becipzárazható kismamabetét a trükk, ami megnöveli a kabátot ott, ahol ezt a pocak megköveteli. Kiváló minőségűek, tartósak és különlegesek ezek a fazonok, amiket megvehetünk a webáruházból. A hordozós kismamakabát azoknak a hölgyeknek való, akik úgy tervezik, hogy majd hordozni fogják a babájukat. Ezek a fazonok hordozós betéttel is el vannak látva, tehát helytállnak egy harmadik élethelyzetben is.