A kondroitin szulfát a porcok fontos alkotóeleme

kondroitin szulfát

Az ízületeink védelme előbb vagy utóbb figyelmet kap tőlünk. A kondroitin szulfát megnevezés bizonyára már sokaknak ismerősen cseng a porcok támogatása kapcsán.

A legtöbben azonban nincsenek tisztában azzal, hogy ez mit jelent, hanem inkább csak egy divatos étrend-kiegészítőnek gondolják. Nos, az igazság az, hogy ez valójában a csontok és a porcok nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ilyen egyszerű, az viszont már nem annyira, hogy a fájó ízületekkel mi a teendő?

Az orvosi segítség mellett, nyugodtan támogathatjuk a szervezetünket jó minőségű, kifejezetten az ilyen problémákra készült táplálékkiegészítőkkel, vitaminokkal. Mivel a kondroitin szulfát a szív- és érrendszer egészségéhez is hozzájárul, így nemcsak a porcaink épségéért teszünk akkor, amikor ezt a fontos antioxidánst pótoljuk.

Az ízületek rugalmasságának megőrzésén kívül, rendszeres fogyasztás mellett, a reumatikus fájdalmakat is képes enyhíteni. A kondroitin szulfát könnyen beszerezhető, kapszulaként és por formájában is a niyodo.hu webáruházban, kiváló áron.