Húsfeldolgozó üzemeknek készült ipari húsdaráló

ipari húsdaráló

Szeretne olyan jó minőségű inox eszközökkel dolgozni, amelyekkel könnyebb és gyorsabb a húsnak a feldolgozása? A rozsdamentes ipari húsdaráló praktikus és időtálló, megállja a helyét mind a vágóhidakon, mind az olyan üzletekben, ahol a kiválasztott húsokat kérésre, helyben darálják le az értékesítők.

Egy ilyen ipari húsdaráló nem hiányozhat az éttermi konyhákból sem, hiszen a minőségi töltött káposztához vagy fasírthoz kell a jól megválasztott, akár kevés zsíros résszel rendelkező húsok feldolgozása is. Az Inoxpláza honlapján nemcsak az ipari húsdaráló található meg.

Elérhetőek az ipari klopfolók, rostlazítók is, amelyek kimondottan finommá és légiessé teszik a karaj- és steak-szeleteket, csirke és más szárnyasoktól származó mellfiléket.

Nem utolsósorban nem árt beszerezni egy hurkatöltőt sem, amivel házi ízeket hozó finomságokat lehet előállítani. Ha szeretne árajánlatot kapni vagy vásárolni egy konkrét modellt, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot! A kiszállítás országos és minden termékre érvényes.