Egy alközpont használatának fő előnyei

Alközpont

Egy vállalat bővítése új irodák, fiókok, hivatalos képviseletek és egységek megnyitását jelenti más városokban. Annak érdekében, hogy ezek a létesítmények a központi iroda vezetése alatt zökkenőmentesen működjenek, kötelező a jó minőségű, olcsó és folyamatos kommunikáció megszervezése. Ehhez ideális lehetőséget kínál egy fejlett alközpont rendszer.

Ez a kommunikációs hálózat magába foglalja az IP csomagok továbbítását az analóg vagy a digitális állomásokra. Az átvitt adatcsomagok audió és videó felvételeket tartalmaznak. Az információáramlás IP-protokollok formájában történő fogadásához és küldéséhez használhatunk hagyományos vezetékes telefonokat is.

Így elegendő a viszonylag olcsó VoIP átjárók megvásárlása. Az ilyen típusú alközpont kommunikáció egyike a legmegbízhatóbb és leginnovatívabb adattovábbítási módoknak. A Hacsa Tel Kft. online áruházában megvásárolhatja az említett berendezést, valamint egyéb eszközöket is a teljes értékű irodai kommunikációhoz. Az online áruházunk munkatársai 24 óra alatt kiszállítják a megrendelt alközpontokat.