Pihenjen Ön is vendégházban!

vendégház

Galyatető Magyarország egyik legmagasabb pontja. A szomszédságában egy olyan falucska található, amit a természet ölel a keblére és rengeteg kikapcsolódási lehetőséget biztosít a pihenni vágyónak. A Mátraszentlászlón található vendégház nemcsak kihagyhatatlan panorámával fogadja az utazókat, hanem az év minden szakában nagyszerű programokra hívja őket.

Az egyik kedvenc elfoglaltság talán a téli síelés. A háztól nagyjából 800 méterre fekvő Sípark egyszerre nyújt izgalmakat a kezdő és profi sportolóknak. Ezen a varázslatos helyen azonban nyáron sem áll meg az élet, ugyanis amit a télen hótakaró borított, ott nyáron gondtalanul lehet túrázni.

Futva, gyalogosan vagy biciklivel is bejárhatóak a földutak, amelyek átvezetik az embereket az erdőn és a közeli falvakon. Nem számít, hogy az év melyik szakaszát választjuk az utazáshoz, mindig feltöltődve fogunk hazaérni. A Mátra szívében megbújó vendégház nemcsak a szerelmespárokat várja, hanem a gyerekekkel érkezőket is. A tiszta szobákhoz babaágy, trambulin és bőséges reggeli jár.