Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató

bluetooth fejhallgató

Legyen az sportolás vagy kirándulás, amikor hallgatni szeretnénk a kedvenc zenéinket, a lehetőség adott hozzá. A Bluetooth fejhallgató segítségével könnyedén megszabadulhatunk a nagyon zavaró kábelektől és teljesen átengedhetjük magunkat a páratlan hangélménynek. De az egyszerű funkción túl, sokkal többet ad ez a kivételes termék, mint elsőre gondolnánk.

A BlitzWolf® BW-HP0 Bluetooth fejhallgató még beépített mikrofont is tartalmaz. A dual channel sztereó rendszer révén, a kiváló hangzás garantált. Az over-the-ear kialakításnak hála, teljesen elfedi a fület és ezzel kizárja a kellemetlen külső zajokat.

Ami a Bluetooth fejhallgató szállítását illeti, amennyiben éppen nincs a fejünkön, akkor egyszerűen összehajtható és kényelmesen elfér a táskában. A 400 mAh-ás akkumulátornak hála, igen hosszú időn keresztül használható, még teljes hangerővel is. A készenléti állapota 200 óra és 2,5 óra alatt feltölthető. Hasznos kiegészítő a Bluetooth fejhallgató, amennyiben rendszeresen járunk a szabadban vagy nem szeretjük a vezetékes kiviteleket.