Jól jön egy krova készlet otthonra

krova készlet

Első ránézésre talán feleslegesnek tűnhet otthonra beszerezni egy ilyet, de ha belegondolunk, hogy nélküle még a gáztűzhely fúvókáit sem tudjuk kicserélni vagy kitisztítani amennyiben eldugul, akkor már mindjárt másként fest a helyzet. Sok esetben számít hasznosnak, hogyha valamit meg kell szerelni.

Csak azért szakembert hívni, amiért nincs otthon a sufniban egy krova készlet, pénzkidobásnak számít. Különösen akkor bosszantó, hogyha biztosak vagyunk benne, hogy saját kezűleg meg tudnánk birkózni a feladattal, amennyiben a rendelkezésünkre állna egy többdarabos krova készlet.

Egy még általánosabb példa az autó vagy a kerékpár megbütykölése. Ezeket rengeteg csavar tartja egyben. Hogyha szerelésre vagy alkatrészek cseréjére kerül a sor, akkor szinte biztosan jó, ha akad a közelben egy krova készlet.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mi lehet a különbség a dugókulcs és a krova készlet között. A válasz az, hogy semmi, mivel az elnevezést az anyagról kapták dugókulcsok, ami általában króm és vanádium ötvözet.