Szakáll növesztés: mi lehet a siker kulcsa?

A76 fodrász szalon

Ha fontos a stílusos megjelenés valakinek, akkor érdemes alaposan körülnézni a kínálkozó lehetőségek között, amelyek segíteni tudják a divatos fellépést. Ebben hasznos szerepet töltenek be a különböző ruhamodellek, kiegészítők, mint az ékszerek, órák, táskák és hasonlók. De van egy nagyon fontos dolog, ami teljesen saját, méghozzá a haj és a szakáll. Ezek a szőrszálak teljesen maguktól fejlődnek, bár nagyon sokat lehet tenni azért, hogy fokozzuk vagy éppen lassítsuk a folyamatot. Az A76 fodrász szalonnak több hasznos tippje is van a szakáll növesztéshez.

Amennyiben megszületett a döntés arra vonatkozóan, hogy bizony egy teljesen új fazont szeretnél kialakítani, akkor láss neki a feladatnak maximális körültekintéssel! Bár valamilyen szinten jogos a felvetés, hogy a szakállnövesztés nem fog gondot jelenteni, hiszen az magától megoldódik, de nem mindegy, hogy a végeredmény milyen. Voltaképpen teljesen más lesz az eredmény akkor, ha kicsit sem foglalkozol vele, ellenben azzal, ha rendszeresen gondozod és ápolod a szőrzetet.

Nagyon egyszerű trükkökkel is el lehet érni, hogy egyenletes növekedés történjen, stabil és erős szőrszálak szülessenek meg. A törődés tehát nem maradhat el. Ahogyan a hajra is nagyon komoly figyelem összpontosul, például a kopaszodás megállítása, mérséklése érdekében, úgy tenni kell azért is, hogy az arcszőrzet kiváló fejlődésen menjen keresztül. Először is nem érdemes siettetni a dolgot az állandó méregetéssel, mert az nem segít. A szakáll megközelítőleg 2,5 cm-t nő havonta.

Ezzel a hosszúsággal érdemes számolni. Mivel másodlagos nemi jellemző az erőteljes szőrnövekedés, ezért a rendszeres testmozgás által kialakult fokozott tesztoszteron hormon termelődés nagyban segíti az egészséges szálak fejlődését. A változatos étrend, az elegendő vízfogyasztás szintén sokat jelent. Kívülről különféle balzsamok, waxok, samponok, olajok bevetése javasolt, amelyek fényesebbé, erősebbé, hidratálttá tudják tenni a szálakat. A várt eredmény pedig nem fog elmaradni és büszkén indulhatsz majd útnak vagy jelenhetsz meg a társaságban, a dominanciát sugárzó szakállal.