Kosárcipő a legjobb eredmények eléréséhez

kosárcipő

A kosárcipő erőteljes csillapítási rendszerrel rendelkezik, ami figyelembe veszi a játékos magasságát és súlyát. A cipőboltokban alacsony, közepes és magas modelleket is látni. Fontos megjegyezni, hogy a profi kosárcipő szoros illeszkedéssel kell rendelkezzen a játék során, ezért a választáskor az olyan jól ismert márkákra érdemes összpontosítani, mint a Nike, Adidas, Fila vagy Under Armour, mivel ezek garantálják a kényelmet, a megbízhatóságot és a biztonságot.

Ez a fajta felszerelés minden profi és kezdő sportolónak megfelel, mivel eredeti, stílusos és fiatalos. Amikor kosárlabda cipőről van szó, a méret is számít. Ezért javasolt a lábat a talp hossza alapján megmérni. Ehhez helyezzen egy darab papírt sima felületre! Álljon a lapra mindkét lábával, jelölje be a nagylábujja hegyét és a sarka szélét pontokkal!

A pontokat egy vonalzó segítségével kösse össze egy vonallal, majd mérje le a kapott távolságot, ami segít a méretek közötti navigálásban! Minden gyártónak egyedi kosárcipő mérettáblázata van, ezért vásárlás előtt érdemes ezeket összehasonlítani.