Az Alo Yoga mottója a mozgás szabadsága

alo yoga

A teremben, ahol jógaórákat tartanak, a ruházat a legfontosabb. A színes Alo Yoga öltözetek felvidítanak és a látványos ruhadarabok kényelme nem hagyja közömbösen a viselőjét. Vagy éppen ellenkezőleg, a nyugodt pasztellszínek segítenek ellazulni és koncentrálni.

Tehát a jóga ruhával szemben támasztott követelmények a következők: kényelmes, természetes vagy lélegző szintetikus anyagokból készül, nem korlátozza a mozgást és könnyedséget nyújt, tükrözi a viselője divattal kapcsolatos nézeteit. A stílusos Alo Yoga termékek megjelenése igazi forradalomnak számít, mert a jól átgondolt kialakításnak köszönhetően, szabad mozgást engedélyeznek az ászanák során. Az ászanák sokfélesége néha a legszokatlanabb testhelyzetekhez vezet.

Viszont ezekben a kényelmes öltözékekben a hölgyeknek nem kell arra gondolniuk, hogy a pólójuk felhúzódik. Ezen nyilvánvaló előnyök mellett, az online üzletünkben bemutatott Alo Yoga ruhákat a jógagyakorlatok során tesztelik és folyamatosan fejlesztik. A legtöbb modellt maguk a jógi tervezők készítik.