Supinált cipők az ortopédusok ajánlásával

supinált cipők

Lábbelit vásárolni sok kisgyermekes családban kész tortúrának számít, hiszen az örökmozgó lurkóknak hamar elfogy a türelmük a különböző modellek és méretek próbálgatása közben. Ezért is ajánlott egyből olyan típust választani, amiben a kicsi lábak az első pillanattól jól érzik magukat, ezen a téren pedig a bokánál magasított, divatos supinált cipők egyszerűen verhetetlenek.

Számos magyar gyártó, egyebek mellett a Ponte20, a gyógyászati segédeszközöket előállító Salus vagy a Szamos kölyök termékei között megtalálhatóak ezek az alsó végtagok egészségét védő, a helyes járás kialakulását segítő lábbelik.

Supinált cipőkből nemcsak a hideg időszakra tervezett modelleket találunk, bár az emelt bokarész egyeseket talán erre enged következtetni, hanem könnyű nyári szandált vagy sportcipőt is.

A Jó gyerekcipő virtuális kereskedésben pár perc alatt megrendelhetjük az ortopéd orvosok által ajánlott lábbelik valamelyikét, természetesen a megfelelő méretben. Válasszunk bizalommal a supinált cipők gazdag választékából, hogy csemeténk egészségesen lépkedjen végig a kisgyermekkoron!