La Roche tusfürdő remek összetevőkkel

la roche tusfürdő

Tusfürdőt naponta akár több alkalommal is használunk, ezért célszerű a magas minőségű változatok közül választanunk, mivel nem mindegy, hogy milyen anyaggal érintkezik a bőrünk. Nagyon száraz, érzékeny felhám esetén a La Roche tusfürdő a megfelelő választás.

A terméket direkt irritáció és viszketés ellen fejlesztették ki, hatékonysága egyszerűen felülmúlhatatlan. Remek hatóanyagainak köszönhetően, nem pusztán gyengéden tisztítja a bőrt, de segít megelőzni a nagyon száraz bőrt kiváltó tényezők hatásait és támogatja a védekező képességét.

Kiválóan hidratál a La Roche tusfürdő, ezáltal visszaadja a komfortérzetet és csökkenti az irritációt. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire szükség van ahhoz, hogy megszabaduljunk a nagyon száraz bőr okozta kellemetlenségektől.

Sok esetben éppen a kemény, klóros víz okozza a bőrszárazságot, de a La Roche tusfürdő ettől is megvédi a felhámot. Többféle kiszerelésben kapható a készítmény az agnespatika.hu webáruházban, ahol nagyon könnyű a rendelés folyamata.