Scitec Nutrition boltok a Győr Plázában és az Árkád mellett

Scitec Nutrition boltok

Aki komolyan áll a sporthoz, annak rendszerint szüksége van olyan készítményekre, amelyek pótolják a vitaminokat és ásványi sókat, amit a szervezet izzadással vagy vizelettel elveszít. Az izomzat növekedéséhez még az olimpikonok is használnak különféle formulákat, amelyek gondosan ellenőrzött alapanyagokból készülnek és megbízható forrásból származnak. A győri Scitec Nutrition boltok biztosítani tudják ezeket a szükséges étrend kiegészítőket.

A speciális termékek között egyaránt megtalálhatók a BCAA-k, a glutaminok, az aminosavak, valamint a kreatinok. Vannak edzés előtti vagy testsúlycsökkentő formulák is, amiket szintén meglel a Scitec Nutrition boltok polcain. Honlapunkon akciós csomagokat rendelhet, amivel rengeteget spórolhat, hiszen hosszútávon mindig kell majd belőlük vásárolnia.

Az oldalunkon megtalálja a Scitec Nutrition boltok pontos címét is, így nemcsak online, hanem személyesen is a segítségére lehetünk a sportkészítmények beszerzésében. Várjuk szeretettel a hét bármelyik napján!