Használtad már a búvóhely keresőt?

búvóhely kereső

Már régóta a hotelszobákat választjátok amikor kettesben akartok lenni, de az elmúlt pár hónapban már kezdtétek megunni ezeket? Nem kell elkeseredni vagy kétségbe esni, hiszen ezeknél izgalmasabb és egyedibb atmoszférát, lehetőségeket garantálnak a szerelmi randikuckót. Hol érdemes keresgélni?

A búvóhely keresővel könnyebben megtalálhatod a fővárosban rejlő randikuckókat. Ha már hallottál ezekről, barátoktól vagy épp ismerősöktől, akkor azt is tudod, hogy ezek mennyire népszerűek és milyen sokan választják ezeket a hotelek helyett. Melyik mellett érdemes dönteni, melyik az, amelyik beváltja majd a hozzáfűzött reményeket?

Biztosan nem okoz majd csalódást az a randihely, amelyik a 13. kerületben vár rátok. Ez az újépítésű apartman hatalmas terasszal rendelkezik. A város zajától távol, de a fontos helyszínekhez közel élvezhettek minden egyes együtt töltött percet. Azoknak a pároknak tökéletesen megfelel ez, akiknek már nagyon régóta szükségük van egy kis lazításra, romantikára, és végre most akadt egy hétvége, amikor nem kell a munka és a család miatt aggódni.

A randikuckóban egy szépen berendezett nappali is van, amelyiknek az egyik kedvenc eleme a kényelmes sarokülőke. Itt TV és egy kis étkező sarok is van, amik garantálják, hogy a randi remekül induljon. A lakás ezen részén egy közös vacsorát is elfogyaszthattok, miközben a televízióból szól a zene.

Nem szabad megfeledkezni a fürdőszobáról sem, ahol a vendégek nagyon szívesen töltik az idejüket, sokszor relaxálással és bizony rengetegszer egy kis huncutkodással is. Ez a helyiség minden kényelmi szempontnak megfelel és téli időszakban egy törölközőszárítós radiátor is biztosítja a meleget.

Ha itt meguntátok a romantikázást, akkor nyugodtan áttérhettek a hálószobába, ahol egy nagy szekrényt találhattok, ahová minden holmitokat elhelyezhetitek akkor is, ha több napot tartózkodtok majd itt. Ha pedig az időjárás nektek kedvez, akkor a teraszt is érdemes kipróbálni. Innen a környező házakra és a lenti zöld övezetre nagyon szép a kilátás. Itt egy finom bort is bátran el lehet fogyasztani. A lakás ezért is varázsol el mindenkit.