A székelyhídi Baba-mama Kör értékteremtő munkája

székelyhídi Baba-mama Kör

Mindazok, akiknek már az első gyermekük megszületett, tudják, hogy milyen nagy segítség számukra például a védőnők támogató munkája vagy a tapasztaltabb anyukák jó tanácsai. A székelyhídi Baba-mama Kör is azzal a céllal jött létre, hogy segítse a kismamák felkészülését mind a szülésre, mind az azt követően rájuk váró feladatokra, a picivel együtt töltött mindennapokra.

A csoportos beszélgetések alkalmával megoszthatják egymással a személyes élményeiket az anyukák és a szakemberek, kérdéseket tehetnek fel, megerősítést kaphatnak, ha bizonytalanok egyes témákban. A közösségekben mindig valamiféle erő rejlik, biztonságot jelent, ha van kire számítani, van kire támaszkodni.

A székelyhídi Baba-mama Kör változatos programokat szervez, tanácsadásokat és különféle érdekes foglalkozásokat tart, vendégelőadókat hív egy-egy fontos téma megvilágításához és összetartó csapatot kovácsol az édesanyákból, nagymamákból, gyerkőcökből, apukákból, szóval értéket teremt. Ha teheti, legyen tagja Ön is ennek a nagyszerű csoportnak!