Professzionális vágást biztosít a Sigma csempevágó

Sigma csempevágó

A lakás felújítása, bővítése során, általában felmerül a csempézés kérdése is. Legyen az a konyha, terasz, fürdő vagy az előszoba padlója, falai, amit burkolni szeretne, ehhez megfelelő alapanyagokra és precíz eszközökre lesz szüksége. A méretre szabásban egy Sigma csempevágó tud hatékony társ lenni. Felesleges olyasmibe befektetni – gondolhatná – mert majd a szakember, aki végzi a munkát, hoz magával mindent, amit szeretne.

A probléma csak az, hogy a mesterek gyakran annyira leterheltek, miszerint hónapokig nem érnek rá, így sokan, némi netes képzés után saját maguk veszik kézbe a dolgokat. A Sigma csempevágó kedvező áron beszerezhető és garantáltan megtérülő befektetés. A kézi eszköz többféle méretben áll rendelkezésre, így éppen olyat választhat, amelyik a leginkább kielégíti az igényét.

A volfrám-karbid vágógörgővel, alumínium-acél vázzal, mérőskálával, húzásos karcolási rendszerrel ellátott Sigma csempevágó a 200 mm vastag lapokkal is elbír. A stabil tartásról a műanyag talpak gondoskodnak. Végezzen precíz szabásokat egyszerűen, csak néhány mozdulattal!