Műanyag fellépők a baj elkerülésére

műanyag fellépők

Általában a beépített szekrények legfelső polcira olyan dolgokat pakolunk, amelyek csak ritkán kerülnek használatba, de ha mégis, akkor le kell venni a magasról ezeket. A székek nem igazán alkalmasak erre a célra, hogy felálljunk rájuk, mert balesetveszélyesek, de a műanyag fellépők viszont igen, tehát ezeket tanácsos választani, hogy elkerüljük a bajt.

A curver.hu webáruházban megvásárolható összecsukható kétszintes műanyag fellépő remek választás lehet nemcsak az említett helyzetben, hanem például nagytakarításkor ahhoz, hogy erről elérjük a függönykarnist. Mivel összecsukható, kényelmesen el tudjuk helyezni bárhol, szinte észre sem vesszük, hogy a lakásban van ez a rendkívül praktikus szerkezet.

Teljesen biztonságos az alkalmazása, mert olyan kiváló műanyagból készül, hogy 150 kg maximális terhelhetőséggel rendelkezik. Két szintre lehet lépni, így a tulajdonosa az egyéni céljai és a testmagassága szerint használhatja. A műanyag fellépők eme kiváló példányát tanácsos beszereznie a saját biztonsága érdekében.