Habszivacs puzzle színes képekkel

Praktikus ajándék

Amint elkezdenek kúszni-mászni, semmi sem állhat az útjukba. De nem túl egészséges, hogyha feltörlik az egész lakást, még akkor sem, hogyha meg vagyunk győződve arról, minden ragyog a tisztaságtól. A habszivacs puzzle tökéletes játszófelületnek számít, amit pillanatok alatt összerakhatunk és olyan könnyen eltehetünk.

Elég vastag ahhoz, hogy a gyerekek ne fázzanak meg, amikor a hideg földön játszanak. A habszivacs puzzle különféle mesefigurákkal van díszítve, ezért mindenki megtalálhatja a kedvencét.

Bővíthető kialakítással rendelkezik, ezért szinte bármekkora területet le lehet fedni a habszivacs puzzle segítségével. Ez csupán attól függ, hogy hány csomaggal rendelünk. A további érdekessége ennek a nagyszerű kirakósnak az, hogy nemcsak síkban lehet építkezni, hanem a nagyobbak akár játéktartó dobozt is fabrikálhatnak.

Egyetlen elem csupán néhány grammot nyom, ezért a legkisebbek is könnyedén játszadozhatnak a habszivacs puzzle darabjaival. Játékosan fejleszt, a kialakításának és a színes, részletekben gazdag mintáinak köszönhetően.