Miből áll a mofetta kezelés?

mofetta kezelés

Nem feltétlenül szükséges vegyszeres gyógyszereket szednünk, ha valamilyen betegség támad meg bennünket, ugyanis léteznek természetes megoldások is. Persze csak abban az esetben, ha a szimptómák nem túl súlyosak! Érszűkület esetén a mofetta kezelés igencsak eredményes lehet, mivel ez tulajdonképpen egy széndioxid gyógygázfürdő. Értágító hatással bír a széndioxid, ha a bőrön keresztül felszívódik. Ennek következtében javul a keringés és a sejtek oxigén ellátottsága.

Ráadásul van egyedi tulajdonsága is, mégpedig az, hogy képes növelni az úgynevezett perifériás szív teljesítményét, így növelni az érintett testrész vérellátottságát. Ezért nagyon jó a mofetta kezelés, mivel rendkívül hatékony, de mégsem invazív. Míg régebben ez a kúra helyhez volt kötve, Mátraderecske fő vonzereje volt az érszűkülettel küzdő személyeknek, addig ma már otthon is elérhetővé vált a mofetta kezelés. Mindez egy forradalmian új eljárásnak köszönhető, egészen pontosan a Fumara Pezsgőkristályoknak. A termék megvásárolható a fumara.hu webáruházból.

A legtöbbször az érszűkület tünetei lábban jelentkeznek

Ez egy lassú lefolyású betegség, aminek különböző súlyossági fokai lehetnek. Sajnálatos módon elmondható, hogy amikor az érszűkület tünetei lábban lesznek érezhetőek, addigra már igen előrehaladott az állapot. A betegeknél séta vagy gyaloglás idején a lábikrában vagy a combban erős, görcsös fájdalom tapasztalható, ami rövid pihenés után enyhül. A hideg végtagok szintén az érszűkület tünetei lábban, ám ezzel a legtöbb esetben nem igazán foglalkozunk, pedig kellene.

Ha az érszűkület nem vagy nem csupán a lábban alakul ki, akkor szívroham vagy agyvérzés is lehet a következménye. A megbetegedés ellen elsősorban mi magunk tehetünk a legtöbbet. A dohányzás elhagyása, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás az, ami az érszűkület kialakulásának fő akadálya. A prevenció kiemelten fontos cukorbetegség esetén, aminek a legjobb taktikája a vércukorszint egészséges határok közötti tartása. Ha mégis jelentkeznek az érszűkület tünetei lábban, akkor elsősorban kezdődhet a természetes kúra a fent leírt módon.