Kabinbőröndök elegáns kivitelben

kabinbőröndök

A légitársaságoknak megvannak a saját szabályzataik annak tekintetében, hogy milyen méretű és súlyú kézipoggyász vihető fel a gépek utasterébe. Szigorú szabályozás alá esnek a kabinbőröndök, amiket utazás előtt mindenképpen ajánlott megismerni, ha nem akarjuk, hogy a reptéren kellemetlen meglepetésben legyen részünk.

Feltétlenül olyan kofferrel induljunk útnak, amivel nem lesznek gondok! Ha megtudtuk, hogy milyen méretű lesz a megfelelő, jöhet a vásárlás! Nagyon elegáns és modern kabinbőröndök szerezhetőek be az utazunkshop.hu webáruházból, ide okvetlenül látogasson el, ha hosszabb utazást tervez! Például a Gabol Week kék kézipoggyász nemcsak utazó-, hanem sporttáskaként is megállja a helyét.

Könnyű, stílusos és divatos a megjelenése, tehát kiváló kiegészítőnek minősül. Egy fő és két mellékrekesszel van ellátva, így igazán praktikusan lehet ebbe pakolni. Kézben és vállon egyaránt könnyen lehet hordani. A kabinbőröndök eme kitűnő példánya kifogásolhatatlan útitárs lesz. Hosszú évekig használhatja majd, hiszen időtálló jellegű.