Miben más a férfi és a női Aviva torna?

férfi és a női Aviva torna

A különféle hasznos tornagyakorlatokat a legtöbbször nők alkalmazzák, azonban a férfiaknak is előnyösek lehetnek. Például az Aviva metódus mindkét nem tagjainak képes segíteni a betegségek megelőzésében és természetes kezelésében egyaránt. ITT részletesebben is megismerheted a férfi és női Aviva torna közötti különbségeket. A módszer kidolgozója, a magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner tulajdonképpen véletlenül jött rá a munkája során, hogy bizonyos mozdulatok befolyásolják a női ciklust.

Leginkább a kismedencei részre, az úgynevezett dolgozó zónára fókuszálnak ezek a tornagyakorlatok, ezen a területen fokozzák a vérkeringést, ami által javítják a szervek vitamin- és hormonellátását. Az Aviva tornagyakorlatok egyensúlyba hozzák a pajzsmirigy hormontermelését is. Termékenység fokozására is kiváló, ebben az esetben nőknek és férfiaknak egyaránt ideális kipróbálniuk ezt a metódust.

Sok párnál, a nőnél fennálló hideg méh állapota okozza a gyermektelenséget, de az sem ritka, hogy elégtelen a férfihormonok termelése, a spermiumszám, illetve azok életképessége. Prosztata-megnagyobbodással szintén rengeteg férfi küszködik, amit általában a prosztata elégtelen vérellátása, a kötőszövet gyengesége, valamint az életkorral járó hormonális változások okozhatnak. Az Aviva módszert ebben az esetben is érdemes alkalmazni, mivel ez a tornagyakorlatokból, helyes légzés és testhasználat oktatásából álló komplex rendszer természetes módon oldja meg a problémát.

Könnyen meg tudod tanulni ezeket a mozgásformákat, elegendő hozzá a 4 órás tanfolyam. Utána már egyedül, a saját otthonodban végezheted a gyakorlatokat, amelyeknek jótékony hatása nem késlekedik megjelenni. A tanfolyamra egyszerűen jelentkezhetsz a valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül. Ezt a természetes gyógymódot viszonylag alacsony összeg fejében ismerheted meg, hiszen a 4 órás betanító alaptanfolyam ára mindössze 25 000 Ft. Használjátok ki az Aviva torna előnyeit a pároddal együtt, mert biztosan mindkettőtöknek jót tesz!