Hidratáló arckrém anyukáknak és nemcsak

hidratáló arckrém

Sokszor hallunk olyasmit, hogy a várandós vagy szoptató anyukák ezt-vagy azt a terméket nem merik használni, nehogy ártsanak velük a babájuknak. A kizárólag organikus összetevőjű hidratáló arckrém azonban bármilyen életszakaszban nyugodtan használható. Nem tartalmaz ártalmas anyagokat, amelyek árthatnának a babának vagy a mamának.

A helyes arcápolás pedig nélkülözhetetlen az alvásszegény, megterhelő időszakokban is, hiszen ilyenkor még jobban látszik a kialvatlanság és a stressz. A herbarting.hu webshopban megtalálható az a hidratáló arckrém, ami kifejezetten anyukáknak való, de természetesen nemcsak nekik. Használhatja bárki, aki tiszta és értékes anyagokkal szeretne szépülni egyszerűen és egészségesen.

A könnyen felszívódó, kellemes állagú, diszkrét illatú hidratáló arckrém finoman nyugtatja és táplálja a száraz, érdes bőrt is. Nem okoz irritációt, nem tömíti el a pórusokat, azonnal beszívódik, valamint éjjelre és nappalra is használható. Ez a krém nem más, mint gyengéd kényeztetés a dolgos hétköznapokon.