Az irodakonténer gyors és praktikus megoldást nyújt

irodakonténer

Időnként mobilépületek felállítására mutatkozik igény. Ilyenkor érdemes bérelni vagy megvásárolni valamelyik korszerű irodakonténer modellt. Ezek legnagyobb előnye a mobilitás és a gyors felállítás, de az is fontos paraméter, hogy szétszedhetőek és másik helyszínen összerakhatóak újra az elemek.

Sokféle irodakonténer található napjaink kereskedelmi kínálatában, a modulrészek variálásával eltérő kialakítás kivitelezhető, a maximális effektivitás és a kényelem érdekében. Amennyiben az érdeklődő kívánja, bővíthető a helyiség konyhával, toalettel, zuhanyzóval, öltözővel és tárgyalóval is. Építkezések, felvonulások, rendezvények esetében ideális megoldást nyújtanak.

Az acélmerevítésű és szigetelt padlószerkezet teherbírására ajánlott odafigyelni, ugyanis a megengedett terhelés négyzetméterenként 200 kg-ot tesz ki. Az elektromos felszereltség kiváló, tartalmazza a biztosítéktábla mellett, az alapvető darabokat is. Az irodakonténer megrendelésekor lehetséges az egyéni terv alapján való felállítás is.