Szakítógép többféle mérésre

szakítógép

Ma már olyan precíz műszerek léteznek, amelyek akár azt is meg tudják jósolni, ha földrengés várható. Nos, a termék gyártóinak erre nincsen szükségük, viszont a minőségi szakítógép sokat segíthet nekik. Legyen szó bármilyen produktum készítéséről, a gyártási folyamatokat ellenőrizni kell.

Ahhoz, hogy a lehető legpontosabb eredményeket kapja valaki, nem elegendő az emberi figyelem. A szakítógép nélkül komolyabb veszteségek is keletkezhetnek, amit senki sem akar. Ha Ön most szeretné beszerezni ezt a masinát, akkor látogassa meg a szakitogep.hu internetes felületet! Itt bővebben olvashat a készülékről és arról, hogy a szakítógép miként rendelhető meg. A Barrus White szervomotorikus meghajtással rendelkezik és 0,5%-os erőmérési pontosságra képes.

A legnagyobb precizitás érdekében, erő és elmozdulás felbontással is fel van szerelve. Aki azt szeretné, hogy adott esetben a lehető legnagyobb érzékenységgel üzemeljen a szakítógép, akkor azt különféle kiegészítőkkel láthatja el. Az erőmérő cellákon kívül, elmozdulás mérő pászítható a vázra, ami főleg a fémszakításnál jön jól.