Gyerekzárral ellátott hálózati elosztó

Hálózati elosztó

Amikor már egy hálózati csatlakozó nem elég, akkor nagyon egyszerű megoldást kell alkalmazni. A hálózati elosztó olyan eszköz, aminek minden háztartásban ott van a helye.

Továbbá jól jön a munkahelyen, az irodában, a műhelyben, építkezéseken. A hosszabbítók több méter hosszúak lehetnek és a több aljzat miatt, akár 6 berendezés is működtethető a segítségükkel. De vigyázat, mert egy hálózati elosztóba nem mindegy, hogy milyen fogyasztókat dugunk.

Ha azt szeretnénk, hogy egyszerre menjen a mosógép, a porszívó, a szárítógép és esetleg még egy melegítő is, akkor ezeknek érdemes külön áramforrást keresni.

Amennyiben nem elég nagy a hálózati elosztó kábelátmérője, túlmelegik és az aljaztok elolvadhatnak. A muszeroazis.hu kínálatában megtalálhatóak az ipari hálózati elosztók is, amelyek el vannak látva a megfelelő védelemmel a túlhevülés ellen. A leírásban megtalálható, hogy mekkora teljesítményt képesek elviselni. Egy 6 db aljzattal rendelkező hálózati elosztó például bírja a 2300 W-os teljesítményt is.