Egyedi zuhanykabin készítés: kire érdemes bízni a munkát?

zuhanykabin

Fürdőszoba felújítása esetén nagyon sokan döntenek egy új zuhanykabin beépítése mellett, hiszen ennek tökéletesen kell működnie, mert mindennap többször is használja a család. Amennyiben nem standard konstrukciót szeretnénk, akkor célszerű szakemberekre bízni a munka elvégzését, a zuhanykabin elkészítését. A szakmai tapasztalaton kívül megfelelő eszköz készletre is szükség van egy egyedi zuhanykabin elkészítéséhez.

A Class Üvegstúdió munkatársai például nagy tapasztalattal rendelkeznek az egyedi zuhanykabinok megvalósításának terén, a weboldalán megtekinthetünk néhány referenciamunkát. Ugyancsak a portálon kerül bemutatásra néhány lehetséges példa a zuhanykabin kialakítására. Érdemes megtekinteni ezeket, ugyanis nagyon jó ötleteket meríthetünk és meglehet, hogy változtatni fogunk az addigi elképzelésünkön. Ha valamelyik kialakítás megtetszik és azt tökéletesnek gondoljuk, akkor megrendelhetjük a szakemberektől. Felvehetjük a kapcsolatot velük a classuveg.hu weblapon keresztül.

Választhatjuk például a keret nélküli, két falsíkú zuhanykabint, ami egy fix üvegfalból, az erről nyíló ajtóból és az erre merőleges fix üvegfalból áll. Jobbos és balos kivitelben egyaránt igényelhető, 8 mm edzett biztonsági üvegből, egyedi méretben is. A gyártók ellátják rozsdamentes ajtózsanérral, merevítő rúddal, fix rögzítőkkel, ajtógombbal, valamint szilikon vízzárással. Tehát egy igazán modern, designos és praktikus zuhanykabint kaphatunk, ha ezeket a szakembereket bízzuk meg az előállításával.

Persze megkerülhetetlenül felmerül az építmény ára is, mivel az anyagi rész szintén rendkívül fontos, hiszen egy lakásnak vagy csak a fürdőszobának a felújítása rengeteg kiadással jár. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy ilyen munkálatot hosszú évekre csináltatunk, ezért még az árnál is fontosabb a minőség. Csak profi módon megalkotott zuhanykabint tudunk sok éven keresztül és probléma nélkül használni. Úgyhogy megfontolandó, hogy a legjobb szakemberekkel végeztessük el ezt a munkát, tehát válasszuk őket!