Egyedi nyakláncok értékes nemesfémekből

egyedi nyaklánc

A hosszú és kecses nyak a szebbik nem minden képviselőjének fő dísze. Mivel lehet még szebbé tenni? Csak egy finom, értékes és egyedi nyaklánc képes erre. Az ékszerdoboz egyik legelegánsabb és legvonzóbb darabjával minden hölgyet kellemesen meglephetünk. Ezért az aranyból készült termékeket gyakran választják ajándékba feleségnek, anyának, barátnőnek vagy menyasszonynak és jó okkal! A fehér, sárga vagy rosé nemesfémek kombinációjából alkotott különlegességek sokoldalú kiegészítők. Üzleti öltözékhez, alkalmi megjelenéshez, de még egy estélyi ruhához is illenek, sőt, akár egy esküvői szettet is kiegészítenek.

Csak válassza ki a megfelelő egyedi nyakláncot az online katalógusunkból és alkosson stílusos megjelenést. Ehhez viszont jól kell ismerni a jövőbeli tulajdonost és annak ízlését. A katalógusunk a designer ékszerek széles választékát tartalmazza. Itt vannak vékony és széles, hosszú és rövid, drágakövekkel kirakott és betétek nélküli egyedi nyakláncok. Ezek ára a fémtől, a kövektől, az összetettségtől és egyéb tényezőktől függ.

Klasszikus, mégis különleges eljegyzési gyűrűk

A lánykérés az egyik legromantikusabb esemény egy párkapcsolatban. Az a szép hagyomány, hogy egy lánynak ilyenkor ékszert ajándékoznak, az amerikai kultúrából érkezett hozzánk. Bár nincsenek szigorú szabályok a különleges eljegyzési gyűrűk kialakítására, formájára és méretére vonatkozóan, hagyományosan úgy tartják, hogy ezeknek vékonynak, finomnak, kecsesnek és gyémánttal díszítettnek kell lenni. A klasszikus és leggyakoribb modell az egyszerű gyűrű, amit középen egy kő, általában gyémánt, díszít. Az ékszer vonzereje az eleganciájában és az egyszerűségében rejlik.

Az ilyen különleges eljegyzési gyűrűkben a kő 4 vagy 6 aprócska horoggal van rögzítve. Ez a típusú rögzítés kifejezetten a drágakő szépségének hangsúlyozására szolgál. A horgok vizuálisan megnövelik a követ és láthatóbbá teszik azt. Így a fénysugarak minden irányból áthatolhatnak a drágakövön, fokozva annak ragyogását. Ez tehát a különleges eljegyzési gyűrűk hagyományos változata, de természetesen más lehetőségek is vannak.