Drops fonal a kötés szerelmeseinek

Drops fonal

Téved az, aki azt hiszi, hogy a kötés ódivatú dolog. Reneszánszát éli, van akinél hobbi, másnak megélhetési forrás. Minőségi puha pulcsik, kardigánok, sapkák, sálak készülhetnek egy remek minta alapján, a drops fonal webáruházunkból szerezhető be a legkönnyebben. Nagy előnye, hogy a gépben is lehet mosni a belőle készült ruhákat, ráadásul 100 százalékban újra felhasznált pamutból készült fonalról van szó.

A 3 mm tűméretet ajánlott használni hozzá és megannyi színben választható. A drops fonal különösen alkalmas nyári kardigánok és blúzok készítésére, de a barátságos anyag ruhákhoz is passzol. Természetesen minőségi horgoló fonalak is beszerezhetőek ugyanitt.

A minőség minden termék esetében garantált. Mintákkal is segítjük, ösztönözzük a kötéssel vagy horgolással foglalkozó fiatalokat és időseket. Válogasson kedvére alapanyagot és rendelje meg online, utánajárás nélkül! Ha kérdése van a drops fonal vagy más típus kapcsán, akkor nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon keresztül!