Barbell piercing az extremitás kedvelőinek

barbell piercing

Sokan hallottunk már a testékszerekről, de a legtöbb ember ismeretei a köldökben, a nyelven, az orrban vagy az ajkakon lévő díszek emlékeire korlátozódnak. Ez még nem a lista vége.

Különböző típusú testékszer és sokkal többféle hely van, ahol ezek lenyűgözően néznek ki. Az egyik ilyen eszköz a barbell piercing. Ez a bőrbe szúrásokon keresztül behelyezett és a szélein díszítőelemekkel rögzített pálca alakú dísz elegáns megjelenést biztosít.

Ahogyan az angol neve is sugallja, ez az ékszertípus a sportból ismert súlyzóra emlékeztet. A barbell piercinget a test különböző részein lehet használni, de leggyakrabban a nyelven, szemöldökön, ajkakon, köldökön, fülön, orron, orcákon, nyakon vagy mellbimbókon kap helyet.

A rudak viszonylag kényelmesek, ezért a testékszerek kezdő rajongóinak is alkalmasak, akik még csak most ismerkednek a piercingek világával. Az eljárás gyors és fájdalommentes, amennyiben szakember végzi. A bőr túlérzékenysége és allergiára való hajlam esetén előnyben kell részesíteni a nemesfémből készült barbell piercingeket.