Avokádó olaj a mindennapok egészségéhez

avokádó olaj

Ha egészségesen szeretnél táplálkozni, nemcsak az étrendedre kell figyelmet fordítanod, hanem arra is, hogy milyen hozzávalókat használsz sütés vagy főzés közben.

A tápanyagok és vitaminok jobb felszívódását segítő avokádó olaj közel 70 százalékban egyszeresen telítetlen Omega-9 zsírsavat tartalmaz. A benne fellelhető luteinnek köszönhetően a szem egészségét is támogatja, illetve csökkenti a kockázatát az életkorral összefüggő szembetegségeknek. Mivel A-, B12-, D- és E-vitaminban is gazdag, a bőrnek is jó barátja, így nem kizárólag a konyhában tesz jó szolgálatot, hanem a fürdőszobában is, bőrápolás közben. A fittpiac.hu virtuális boltban bio minőségben szerezhető be ez a rendkívül egészséges termék.

A bio avokádó olaj természetesen minden adaléktól mentes és nincs finomítva. Mivel A-, D- és E-vitaminban sem szűkölködik, sütéshez, főzéshez, valamint bőr- és hajápoláshoz is kiváló választás. A fittpiac.hu honlapon jelenleg 5 százalékos árkedvezménnyel kerülhet a kosaradba egy üveg avokádó olaj.