A szivacs gyerekágy ideális minden szempontból

szivacs gyerekágy

Gyermekünknek igyekszünk a biztonságát szolgálni akkor is, amikor épp az első saját életterét, a gyerekszobát rendezzük be. Megtalálni a tökéletes bútorokat és kiegészítőket nem egyszerű feladat. Viszonylag új a piacon a szivacs gyerekágy, aminek elődje a szivacsfotel és hatalmas népszerűségnek örvend.

A szivacsfotel, ahogy a neve is elárulja, tömör szivacsból készült ülőalkalmatosság, amit kedvére vihet a gyermek és megpihenhet rajta játék után vagy nézheti abban üldögélve a mesét. Anyaga vízhatlan, mivel teflonnal borított, emiatt könnyű a tisztítása. Ehhez igen hasonló darab a szivacs gyerekágy, ami tulajdonképpen a szivacsfotel kihajtható változata.

A gyermek egyedül is képes kihajtani. A huzat anyaga 100% pamut, könnyen lehúzható és mosható. Kényelmes, biztonságos, ideális tévézéshez, pihenéshez, olvasáshoz. Ha beruházol egy szivacs gyerekágyra, garantáltan a szoba legikonikusabb bútora lesz. Válaszd gyermeked kedvenc mesehősével tarkított változatban és garantáltan örülni fog neki!