Magyar fogorvosok Londonban: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Manapság egyre többen költöznek külföldre, ezáltal a legtöbb európai városban találhatunk különféle magyar szolgáltatókat, akikhez akár hazaiként, akár helyi lakosként egyaránt ellátogathatunk. Nincs ez másként Londonban sem, hiszen mára már egy igencsak népszerű magyar fogászat is fogadja a pácienseket.

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit a cégről tudni érdemes! Lássuk tehát, miért érdemes hozzájuk fordulni fogproblémákkal!

Fogászati kezelés Londonban

A sürgősségi ellátást a brit fővárosban is igénybe lehet venni abban az esetben, ha fájdalmat érzünk a fogak környékén. Az itteni ellátás nagy előnye, hogy akár online is foglalhatunk időpontot, tehát, ha átutazóban vagyunk és segítségre van szükségünk, akkor bátran felkereshetjük a klinikát a kiválasztott napon és órában.

Persze senki sem szereti megtapasztalni a valódi fájdalmat, azonban a fogászaton mindent megtesznek, hogy azt enyhítsék és meg is szüntessék. Az okok felkutatása és a kezelés persze az esetek egy részében akár azonnal megtörténik, akadhat azonban olyan probléma is, amihez többszöri látogatásra van szükség. A klinikán ráadásul beszélnek angolul, magyarul, olaszul, de még lengyelül is, így tulajdonképpen semmi akadállyal és nehézséggel nem kell szembenéznünk.

Milyen árakon dolgoznak Londonban?

A www.emergencydentistin.london linkre kattintva könnyen megnézheted, hogy milyen árakon dolgozik egy magyar fogorvos Londonban. Nem kell tehát aggódni, előre meg lehet nézni, hogy mire számíthatunk, ha külföldön veszünk igénybe segítséget. Persze a fájdalom nem játék, így sok esetben mindegy, hogy mennyibe kerül egy kezelés, ha egyszer nincs más megoldás. Ez a londoni fogászat 30-40%-kal olcsóbban dolgozik, mint a legtöbb helyi szolgálatót, így probléma esetén mindenképpen érdemes őket választani.

A sürgősségi fogászat ráadásul egész héten, illetve hétvégén is nyitva van. Ezáltal bármikor akad probléma, azonnal segítséget tudunk kérni. Legyen szó fogpótlásról, tömésről, gyökérkezelésről, a tapasztalt szakembereknek szinte semmi sem okoz problémát.

Mi történik, ha felhívjuk a rendelőt?

A sürgősségi tárcsázás esetében a telefont egy többnyelvű ügyfélszolgálati munkatárs veszi fel. Neki el kell mondani a fontosabb adatokat, mint például a páciens neve, illetve telefonszáma. Ezt követően ő jelzi az ügyeletes szakorvos számára a problémát, majd pedig megpróbálnak egy lehető legkorábbi időpontot egyeztetni, ami mindenki számára előnyös. Az ügyfélszolgálaton tájékoztatást kaphatunk a rendelő pontos címéről, a megközelíthetőségéről, illetve a parkolási lehetőségekről egyaránt. Ezeket az információkat nemcsak szóban, hanem szöveges emailben is megkapjuk, így garantáltan nem veszik el semmi fontos dolog.

Amennyiben valamilyen oknál fogva a munkatárs nem tudja felvenni a hívást, abban az esetben érdemes megadni az üzenetrögzítőnek a nevet és a telefonszámot. A kezelő a lehető legrövidebb idő alatt megpróbál minket visszahívni.

Milyen segítséget kaphatunk ettől a fogászattól?

A szolgáltatások között megtalálhatóak a láthatatlan tömések, amire általában fogszuvasodást követően van szükség. Ez a változat sokkal biztonságosabb és vonzóbb, mint a régebbi amalgámtömés. A szakképzett fogorvosok tehát mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kezelés ne csak fájdalommentes legyen, hanem tartós megoldásul szolgáljon a páciens számára.

Szóba jöhet továbbá a fogfehérítés is, amire nemcsak a dohányzóknak, a túlzott teával és kávéval élőknek lehet szükségük, hiszen a legtöbb esetben az idő is súlyosan el tudja színezni a fogazatot. A fehérítés hosszú távra szól, mondhatni egyszeri megoldást jelent a mosoly javítására. Manapság számos lehetőségünk van, hiszen bár léteznek vény nélkül kapható termékek, azért egy szakorvos sokkal hatékonyabb és eredményesebb, mint az említett készítmények. Az ide érkezők nagy része teljes mértékben elégedettek a kezeléssel, hiszen mellékhatásokkal is alig találkozni.

Ami pedig a fogászati koronákat illeti, sajnos egyre többeknek van szüksége rá, hiszen egyes sérülések, repedések és maga a szuvasodás is károsítja a fogazatot. Remek megoldás nyújtanak a problémára azonban a fogkoronák, amelyek számos előnnyel bírnak. Amellett ugyanis, hogy megerősítik a fog szerkezetét, segítenek abban, hogy ismét teljes legyen a mosolyunk. A koronák általában egyedileg készülnek, hogy mindenki a saját igényeinek és méreteinek megfelelőt kaphasson.

A londoni rendelőben tehát szinte nincs olyan sürgősségi probléma, amit ne tudnának pár napon belül kezelésbe venni.