Gin alapú koktélok otthon

gin

Szereti a koktélokat? Többségében olyat szokott inni, aminek gin az alapja? Akkor látogasson el a diszkontital.hu webáruházba és rendeljen otthonra is néhány minőségi gint, hogy bármikor elkészíthesse a kedvenc italait?

Hiszen miért kellene mindig megvárnia azt, hogy eljusson egy olyan bárba, szórakozóhelyre, ahol nívós alapanyagokból készítenek valóban ízletes itókákat, ha otthon is keverhet magának vagy a barátainak, családtagjainak is egy-egy finom koktélt?

Nemcsak sört, bort vagy röviditalt lehet inni a családi ebédeken, baráti összejöveteleken. Ha van gin a bárszekrényében, akkor bizony Martini, Bronx, Negroni, TGV vagy Bunny Hug is kerülhet a poharakba.

Meglátja, a vendégei is értékelni fogják, ha nemcsak a megszokott nedűkből választhatnak, csak ne felejtse el beszerezni a gin mellett, a többi hozzávalót és a szükséges báreszközöket sem! Tanulja meg elkészíteni a szerettei kedvenc koktéljait és csaljon mosolyt az arcukra akár gin, akár más, a Diszkontital oldalán megvehető koktélalapanyag révén!