A legnépszerűbb autóillatosító fajták

autóillatosító

A jó illat nélkülözhetetlen dolog a kocsi utastérében. Ennek megteremtésére az autóillatosító szolgál, amiből nagyon sokféle van. Az illatok világának ipara gyors ütemben fejlődik, ezért rengeteg aroma közül választhatunk.

A vásárlásnál fontos figyelni arra, hogy a citrusfélék, a tenger frissessége, a menta és a kávé aromák elsősorban a jobb koncentrációhoz képesek hozzájárulni, míg a vanília és a rágógumis illatok inkább a relaxációt segítik elő.

A modern trendek hatalmasat változtak a karton autóillatosítók óta és ma már például gél és granulátum formában is hozzájuthatunk ezekhez a termékekhez. Az egyik legfontosabb jellemző, amire az autótulajdonosoknak oda kell figyelniük az illat kiválasztásakor, az a hosszú élettartam és a kompakt elhelyezés.

A karton, a fa és a játék formájú illatanyagok átlagos élettartama 1-2 hónap. Ezek akkor kényelmesek, ha szeretnénk megváltoztatni az utastér illatát, de nem ragaszkodunk egy adott aromához. Az ilyen autóillatosítók alapvetően a visszapillantó tükörhöz vannak rögzítve.