Holt-tengeri sószappan kiváló tulajdonságai

holt-tengeri sószappan

A legtöbb tisztálkodószer kiszárítja a bőrt, ami rendkívül kellemetlen érzést ad, ezért sokan keresnek egy jobb alternatívát. Holt-tengeri sószappan szintén fellelhető az AHAVA natúr termékek között, ami egyáltalán nem szárítja a bőrt. Ez az ásványi alapú tisztító szappan a Holt-tenger sójának felhasználásával készül, kimondottan gyöngéden tisztít.

De kiváló tulajdonságai között szerepel az is, hogy hidratál és revitalizál, valamint visszaállítja a bőr természetes pH értékét. Holt-tengeri sószappan használható kézmosáshoz, mosakodáshoz, tusoláshoz egyaránt. Tökéletes tisztálkodószernek számít úgy az arcra, mint a testre. A szennyeződéseket szárító hatás nélkül távolítja el, tehát a legjobb választást jelenti.

Holt-tengeri sószappan megvásárolható az ahavashop.hu webes drogéria termékpalettájáról, a megrendelése igazán egyszerűen és gyorsan zajlik. Vegye meg Ön is ezt a natúrterméket, mert ezekben az időkben, amikor a koronavírus-járvány keseríti az életünket, még többször ajánlott kezet mosni naponta, mint ahányszor eddig tettük!