Csavarodásmentes locsolótömlőt mindenkinek!

Amennyiben valaki van olyan szerencsés, hogy kertes házban él, tisztában van azzal, hogy a kültér is éppen annyi berendezést kíván, mint maga a ház. Az udvar egyik fontos eleme a locsolótömlő, amit mindenképpen be kell szereznünk, akkor is, ha nem rendelkezünk nagy kerttel vagy buja növényzettel.

Természetesen ebből a hasznos eszközből is van többféle célnak megfelelő, amelyekről nem árt tájékozódnunk, mielőtt a vásárlást megejtjük.

A locsolótömlő hossza természetesen az adott területhez kell igazodjon, ennél viszont lényegesen fontosabb szempont, hogy csavarodásmentes anyagból készüljön. Nincs bosszantóbb, mint akadozó vízsugárral küszködni, majd a horpadásokat felkutatni, kinyomkodni.

Az általunk forgalmazott termékekben viszont megbízhat, a minőségi anyagból készült Cellfast gyártmányú Zyg Zag locsolótömlő az egyik kiváló példa erre. Szetteket is kínálunk, amelyek praktikus szórófejet is tartalmaznak és nagy haszna lesz a ház körül, ha a járdát, a lépcsőt vagy az autót szeretnénk lemosni.