Webáruház készítés – Milyen árakra számíthatok bérlés esetén?

webshop bérlés

A mai rohanó világban egyre népszerűbbé vált az online kereskedelem. Mindenkinek megkönnyíti az életét, úgy az eladónak, mint a vásárlónak. Ha szeretnél saját online üzletet, de nincs tapasztalatod egy webáruházat megalkotni, akkor érdemes a Viltor cég szakszerű segítségét igénybe venned. Ha a webshop bérlés mellett döntenél, akkor ilyen árakra számíthatsz. Minden csomag tartalmazza az összes webáruház funkciót és az ár a bérlés időtartamától függ, ugyanis minél hosszabb annál olcsóbb.

Az első 20 nap próbaidőnek számít, ami teljesen ingyenes és kérésre meghosszabbítható. A csomagok tartalmazzák a termékek darabszámát, ezeknek feltöltését, a szállítási és fizetési módokat, a reklámképet meg a logót. Az árakat a bérlési idő és a termékek mennyisége határozza meg. Például negyedévre 250 db termék után 7000 Ft/hó, 1 évre ugyanennyi termékre 4000 Ft/hó és 2 évre 3250 Ft. Az oldalon a teljes árlista megtekinthető. Ez mindenkinek elérhető és megfizethető.

Igazán sikeressé azok válnak, akik kitartóak, elszántak és van egy kis tapasztalatuk a vállalkozás terén. A bérlés sokaknak előnyösebb, mint a saját webáruház, mert a havi díjon kívül nincsenek plusz költségek, míg a saját áruház szerverét állandóan újítani kell, ami anyagilag megterhelő lehet. Kisebb meghibásodás felléphet a rendszer működése során, amit gyorsan megjavítanak. A termékek feltöltéséhez meg kell adni a termék nevét, árát, cikkszámát, bővebb leírást és néhány képet. A beolvasó program készítésére 50 000 Ft számolnak fel.

Egy webáruház sokkal kifizetődőbb, mint a fizikai üzlet működtetése, vagyis kevés befektetéssel nagyobb jövedelmet lehet produkálni. Kereskedőként tájékoztatnod kell a vásárlókat a forgalmazott termékről, a fizetési lehetőségekről, a garanciáról és a szállítási díjakról. Mivel a legtöbb vásárló előszőr a terméket szeretné megkapni, majd utána fizetni, ezért az egyik legnépszerűbb fizetési mód az utánvételes fizetés. Ha szeretnél egy sikeres webáruházat, hívd az oldalon megadott telefonszámot!