Végre adott a jó balatoni szállás kutyával

balatoni szállás kutyával

A kutyatulajdonosok, akik a Balatonnál szerettek volna nyaralni, sajnos hamar megtanulták, hogy nem épp egyszerű ennek a tervnek a kivitelezése. Pedig egy balatoni szállás kutyával sem kellene ennyire nehezen megtalálható legyen. Szerencsére mostanság már van olyan fürdőhely, ahol az ebbel is meg lehet mártózni a tó vizében.

Rengeteg gazda álma vált valóra akkor, amikor 5 éve megnyitották a Balaton első kutyás strandját Fonyódon, a kikötő melletti területen. A balatoni szállás kutyával is lefoglalható itt. Sőt, minden adott ahhoz, hogy a gazdi és a kutyusa is remekül érezze magát. Egy olyan kutyaparadicsomról van szó, ahol a négylábúak önfeledten szórakozhatnak és pihenhetnek.

A csodás badacsonyi kilátással, árnyékos, füves partszakasszal és egy közel egyhektáros körbekerített területtel várja a felfrissülni vágyókat ez a hely. A balatoni szállás kutyával végre nem csupán elérhető, hanem teljes mértékben ki is élvezhető. Mindezt igazolja a tény, hogy a strandon nem is olyan rég jó pár modernizálást hajtottak végre, aminek köszönhetően még kényelmesebb lehet a nyaralás.