Tudta? A zárbetét nem ugyanaz, mint a zár

zárbetét

Ha már nehezen tudja a kinyitni a kulcsával az ajtót, vagy egyéb problémája van a nyílászáróval, ami miatt lecserélné valamelyik alkatrészét, akkor néhány dolgot jó tudnia. A zárbetét nem összekeverendő a zárral vagy a zártesttel: ezek azok az alkatrészek, amiket a zárbetét működtet, és ezek felelnek a zárásért is (forrás: zardepo.hu).

Ebben a webshopban a zárbetét kínálat óriási és elsősorban a biztonságtechnikai produktumok területén az egyik leghíresebb és legmagasabb minőséget képviselő ABUS gyártó termékei találhatóak meg itt. Aki már ismeri ezeket, az bizonyára azt is tudja, hogy amikor a lakásbiztonságról van szó, az ABUS olyan kellékeket garantál, amelyeknek hála az ember mindig biztonságban érezheti magát.

A termékek számtalan olyan előnnyel és jó tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően sokan ezt első helyre teszik ebben a kategóriában. A sima eszközök mellett, itt még megvehetőek a Mul-T-Lock® zárbetétek is. Ez világszerte vezető szerepet játszik a biztonságtechnikai megoldások piacán.

Emellett pedig a webshoptól megvehető a világ számos pontján nagyon kedvelt ELZETT alapbiztonságot nyújtó zárbetét is. Az internetes áruház szakemberei a legfontosabb feladatuknak azt tartották, amikor a termékek listáját összeállították, hogy minden vásárlói igényt maradéktalanul kielégítsenek.

Ennek is tudható be az, hogy itt a pár 1000 forintos kellékek mellett megvehetőek a középkategóriás, legtöbbször a lakásbejárati ajtókhoz használt zárbetéteken át a legmagasabb biztonsági szintet nyújtó csúcskategóriás zárbetétetek is. Már csak ezért is érdemes ellátogatni a webbolt oldalára.

Azért, hogy még könnyebb legyen a választás, minden egyes termékcsoportban a zárbetéteket biztonsági szint szerint osztályozták a kollégák, egy 1-10-ig terjedő skálán. Ez pedig azt jelenti, hogy minél magasabb egy termék melletti érték, annál hatásosabb védelmet nyújt betörési kísérlet esetén, vagyis több módszernek is ellenáll.

Az itt dolgozó szakértők szerint, például egy bejárati ajtóban nem érdemes 6-osnál kisebb szintű zárbetétet tenni. Természetesen a cél mindig a lehető legjobbat megvenni. Az 5-ös szintű vagy ez alatt lévő zárbetétek a leginkább kertkapuk, garázsok, pinceajtók esetében válnak be.