Telefonközpont kis- és nagyvállalatoknak

telefonközpont

Kellemetlen és rendkívül nagy veszteségekkel járhat, hogyha a cégen belüli és kívüli kommunikáció nem a megfelelő formában valósul meg. Ennek kiküszöbölése érdekében, egy hatékony telefonközpont üzemeltetésére van szükség.

Az ehhez szükséges eszközök mindegyike beszerezhető a hacsatel.hu kínálatából. Analóg és IP alapú telefonközpont, GSM adapter és bővítőkártya is jelen van a webáruházban. A bejövő hívások mindegyike egy-egy potenciális ügyfelet jelent.

Nem kell hozzá statisztákát készíteni, hogy nyilvánvalóvá váljon, mennyit számít a hatékony hívásátirányítás. Senki sem örül, hogyha percekig kell várakoznia a vonalban.

A telefonközpont viszont képes automatikusan a megfelelő helyre irányítani a hívásokat. Fax és SMS küldésére, illetve fogadására egyaránt használható. A cég növekedésével újabb alközpontok beépítésére lehet szükség. A telefonközpont bővítőkártyákkal ez egyszerűen megoldható. Így még több készülék áll a rendelkezésünkre. Az IP alapú központok már sokkal modernebbek és számos új funkció vált elérhető általuk.