Svájcban gyártott Cremesso termékek

Cremesso

A svájci Delica cég által gyártott kapszulás kávégépek rengeteg kávérajongó szívét elnyerték szerte a világon. A Cremesso márka a termelési folyamat maximális ellenőrzéséről híres, ami már a növények ültetvényeken történő termesztésével kezdődik. Ezzel egyetlen piaci versenyző sem dicsekedhet.

A kapszulák között pedig 15 előre elkészített íz található, ezért rengeteg kellemes aroma közül lehet választani. A vállalat leghíresebb kávéfőzője a Cremesso Compact Automatic elnevezést kapta. Már a nevéből is könnyű levonni bizonyos következtetéseket. Először is, ez a kávéfőző automata. Vagyis a felhasználóknak minimális erőfeszítéseket kell tenniük egy csésze eszpresszó elkészítéséhez.

Ehhez elég betenniük a kapszulát a helyére és megnyomni a gombot. Alapvetően másra nincs is szükség. Másodszor, az eszköz rendkívül kompakt, mivel csak 15 cm széles, ezért nagyon stílusosan néz ki. Tökéletesen illeszkedik a modern enteriőrbe, de a klasszikus belső terekkel is kiválóan harmonizál. A Cremesso kapszulás kávégépek kellemes színekben megvásárolhatóak.