Szép eredménnyel jár az egyedi ékszer tervezés

egyedi ékszer tervezés

Minden ember egyedi, a stílusok is teljesen különbözőek, azonban egy dologban mégis egyformák vagyunk, kedveljük a különleges ékszereket. Amennyiben egyedi ékszer tervezés nyomán létrejött csecsebecsét viselünk, biztosan nem fogunk azzal szembesülni, hogy más személy is éppen ilyen darabot hord. Legyen szó nyakláncról, medálról, fülbevalóról, karkötőről, gyűrűről, mindegyikből bőven van a lilikoos.hu webáruház honlapján. Az egyedi ékszer tervezés ugyanis minden darabra kiterjed, innen nem lehet tucatárut venni.

Bár amikor ékszerekről beszélünk, mindenkinek elsősorban a hölgyek jutnak eszébe, azért az ellenkező nem tagjairól is tudni kell, hogy bizony ők szintén kedvelik a szép ékszereket. Nos, Koós Lili ékszertervező férfiaknak is tervez különleges darabokat. Érdemes megnézni a kínálatot, hiszen gyönyörű termékek születnek meg az egyedi ékszer tervezés következtében, amelyek örömet okoznak nőknek, férfiaknak egyaránt. Sárga, fehér, rosé arany felhasználásával állítják elő ezeket a kiegészítőket. Különös gonddal történik az egyedi ékszer tervezés ennél a szakembernél, egyedülálló darabok kerülnek megalkotásra. Ha Ön egyedi gyűrűk viselését választja, akkor tanácsos felvennie a kapcsolatot az ékszertervező szakemberrel az említett weboldalon keresztül. Személyesen vagy online egyaránt tud konzultálni az elképzeléseiről, ugyanis ez a szakember különleges ékszerek készítésére specializálódott. A megrendelő elgondolását váltja valóra az ékszerész, ily módon alakulnak ki az egyedi gyűrűk. Természetesen, eljegyzési gyűrűk megalkotása szintén történhet az ifjú pár stílusának és ízlésének megfelelően.

Ugyanakkor egyedi gyűrűk megtervezését és elkészítését szokták kérni házassági évfordulóra, karácsonyra, név- és születésnapra. Egy ilyen ékszer ajándékba nagy boldogságot hoz a hölgynek, aki büszkén viseli hosszú éveken keresztül, ami érthető, hiszen nemcsak az anyagi értéke magas, ugyanis az eszmei egyenesen megfizethetetlen. Azt viszont tudni kell, hogy ezüst, kristályok vagy egyéb szintetikus kövek, gyöngyök felhasználásával itt nem készülnek egyedi gyűrűk, ékszerek.