Tiszta munka ipari porszívóval

Ipari porszívó

A hagyományos, háztartási porszívók nem vehetik fel a versenyt egy ipari porszívó teljesítményével és tulajdonságaival. Hogy miért fontos ezt kiemelni? Mert sokan a felújítás során a hagyományos porszívóval igyekeznek takarítani, portalanítani.

Ennek általában az a vége, hogy idő előtt eltömődik a szűrője, ami miatt lecsökken a szívóerő és a motor addig melegszik, amíg leég. Az ipari porszívó könnyedén megbirkózik a törmelékkel és a legapróbb porszemcsékkel is. Sőt, szerszámgépekhez csatlakoztatható, ezért például fúrás közben nem kell a szálló por miatt aggódni, ami egyébként mindent beterítene. Ráadásul, a modern változatok automatikusan együtt kapcsolnak be a csatlakoztatott géppel.

Sokkal nagyobb portartállyal és automata szűrőtisztító funkcióval is rendelkeznek. Az ipari porszívó modellek között a száraz-nedves változatok is megtalálhatóak, amikkel a kiömlött folyadékokat is felszívhatjuk. A tiszta munkakörülmények kényelmesebb és egyszerűbb, illetve biztonságosabb munkavégzést tesznek lehetővé. Mindez pedig egyszerűen kivitelezhető egy ipari porszívóval.