Milyen bankkártya típusok vannak?

bankkártya típust

Egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan miként bánik a pénzével. Érdemes mindig alaposan átgondolnia a lehetőségeket, mielőtt valamilyen komolyabb döntést hoz. Idetartozik a számlanyitás, bankkártya igénylés. Nem szabad semmit sem elkapkodni, hiszen a döntése elég komolyan meghatározhatja a jövőjét. Ha egyéb hosszú távú előnyökben is érdekelt, akkor különösen érdemes végiggondolni, hogy milyen bankkártya típust választ.

Ahogy eltérő kedvezményekkel, opciókkal rendelkező számlák léteznek, úgy igaz ez a különféle kártyákra is. Azokkal ma már nem egyszerűen csak pénzt lehet felvenni, hiszen a legtöbb esetben különféle szolgáltatásokat is nyújtanak. Egyre divatosabb az érintéssel történő fizetés bizonyos összeg alatt, hiszen így felesleges észben tartani a PIN kódot, esetleg azt bepötyögnie, hiszen a megfelelő terminálnál csak oda kell érinti és máris készen van. Kell ennél nagyobb kényelem és egyszerűség?

A digitális vásárlás előnyeit nagyon sokan kiaknázzák, ezért folyamatosan bővül azon platformok száma, ahol elfogadják a különböző bankkártyákat. A kedvezmények közé tartozik még az a jellemző is, hogy bármilyen automatából ugyanolyan díjjal lehet kivenni készpénzt, ami a rendszeres felvételnél elég hasznos tulajdonság. Az említettek szinte csak alapszolgáltatások, hiszen vannak olyan luxusopciók is, amelyekkel a platina bankkártya tulajdonosai rendelkeznek. Természetesen ez nem olcsó mulatság, de jobban belegondolva bőven megtérülő, hiszen amit a költségekért cserébe kap, az a biztonság és a kényelem tetőfoka.

Beépített utasbiztosítás, ingyenes készpénzfelvétel több ízben, akár külföldön is adott. Kedvezményes díjú Priority Pass szolgáltatások, prémium betéti kamatok és ezek még csak a jéghegy csúcsa. A részletekért látogasson el a granitbank.hu oldalra és tájékozódjon! Ne bízzon semmit a véletlenre! Adhat az apróságokra is, például, ha gyakran vásárol COOP üzletekben, akkor erre a célra is igényelhet külön bankkártyát, amivel egyedi bankszámlacsomagokhoz férhet hozzá. Kezelje pénzügyeit személyre szabottan!