Sokoldalú elektromos láncos emelők

láncos emelők

A gyártósorokon és a különféle műhelyekben nagyteljesítményű emelőeszközökre van szükség, amelyek minden körülmény között megbízhatóan és biztonságosan használhatóak.

A CLX láncos emelők számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekkel felgyorsíthatóak a gyártási és szerelési folyamatok. Elsősorban érdemes megemlíteni az emelési teljesítményt, ami az SLX modell esetében eléri a 2500 kg-ot, míg a már említett CLX modell 5000 kg mozgatására is képes.

A mérnököknek mégis sikerült megzabolázni ezt a hatalmas erőt, ami a könnyű kezelhetőségben mutatkozik meg leginkább. Ez elsősorban a fokozatmentes emelési sebességnek köszönhető.

Ez fontos szerepet játszik a zökkenőmentes függőleges mozgásban. Ha mégis fennáll a túlterhelés veszélye, akkor sem kell aggódni a láncos emelők miatt, mert beépített védelemmel van ellátva, ami megakadályozza a műszaki meghibásodást. A láncfeszesség-ellenőrzés szintén hasznos biztonsági funkció, mert így megelőzhető a lánc elpattanása, ami balesethez vezethetne. A láncos emelők felszerelhetőek munkaállomásokra és forgódarukra egyaránt.