Nővér tunika lélegző anyagból

nővér tunika

A rendelőkben, különböző egészségügyi intézményekben dolgozóknak szükségük van komfortos munkaruhára, de legalább egy olyan felsőre, amiben jól érzik magukat a munkaidő alatt. Például igen jó szolgálatot tesz a nővér tunika, ami egész nap szabad mozgást tesz lehetővé.

Fontos az adott munkaruha anyaga is, hiszen ez nyújtja a kényelmes viselet alapját. Nos, a healerstore.com webshop termékpalettáján számos ilyen darab fedezhető fel, egyik komfortosabb és praktikusabb, mint a másik. Remek választás például a kínálatban szereplő Afrodite ultrakönnyű, lélegző V-nyakú nővér tunika, amit a gyártók exkluzív arany profillal kereteztek, így kifinomultságot sugároz. Tökéletes választás, mivel ultra könnyű, elasztikus alapanyagból készült. Praktikus bebújós fazon, ami első pillantásra kedvenccé válhat.

Extrém gyorsan szárad és azonnal viselhető, nem szükséges vasalni sem. Természetesen, ez csak az egyik darab a webáruház nővér tunika kategóriájából, de egyéb modellek, számtalan színben és kialakításban is megtalálhatóak.