A gyanta gyöngy használatának előnyei

gyanta gyöngy

Ma már teljesen általános dolog az otthoni szőrtelenítés. Szerencsére remek készleteket lehet kapni, aminek tartozéka a gyantamelegítő és az ahhoz tartozó gyanta gyöngy. A gyantázó kiegészítők számtalan formája elérhető. Magából a gyöngyből is kapható bőrtípushoz és gyantázandó felülethez igazodó változat. Elérhető érzékeny és normál bőrűeknek egyaránt, természetesen külön férfiaknak készült változata is van.

A gyanta gyöngy normális esetben nem allergizál. Nagyon alacsony olvadáspontú, így gyorsan és könnyen felolvasztható, elkészíthető. Mivel az olvadáshoz csak alacsony hőmérsékletre kell hevíteni, ezért nem égeti a bőrt. A hagyományos változatokkal ellentétben pedig nem szálasodik. A legrövidebb szőrszálakat is képes eltávolítani és lassítja azok növekedését. A gyanta gyöngy olvasztás után, egy spatula segítségével felkenhető és tépőcsík nélkül lehúzható. Mivel nagyon könnyű lehúzni, ezért nem viseli meg a bőrt.

A gyanta gyöngy használata után a bőrön nincsenek kiütések, nincs kipirosodva. Amennyiben még nem használtunk hasonlót, kérjük segítséget a megfelelő típus kiválasztásához!