Nem tartalmaz toxint a szójaviasz gyertya

szójaviasz gyertya

Aki szereti a meghitt hangulatot, de vegán vagy környezetvédő, annak meleg szívvel ajánlott egy újdonság. GMO híján, a szójaviasz gyertya egészséges és nem veszélyeztet senkit. Ez a növényi alternatívája a paraffin vagy a méhviasz gyertyáknak. Sokkal fenntarthatóbb a természet egészségének megvédése céljából, emellett jóval lassabban ég, mint az előbb említettek, így képes akár 20-30 órán keresztül is lángolni.

Amiből a szójaviasz gyertya készül, az egy természetes, megújuló növényi alapú anyag és alacsonyabb az égési hőfoka, így kevés korom, meg füst keletkezik általa. Mivel kevesebb méreganyagot hoznak létre, ezért a bennük lévő illatanyag képes sokkal jobban érződni.

Tehát, ha valamilyen finom illatra vágyunk a lakásban, csak gyújtsunk meg egy ilyet és hagyjuk, hadd adjon lágy melegséget! Amennyiben a boltban azt látjuk, hogy: 100% természetes szójaviasz gyertya, akkor nyugodtan megvásárolhatjuk és nem kell aggódnunk a gyermekek miatt sem, mert ez kisebb eséllyel égeti meg őket, a jóval alacsonyabb hőfok miatt.