Mire számíthatunk az ABS 1.75-től?

abs 1.75

A műanyag már régóta megbízható és biztonságos anyagként van jelen a piacon a 3D nyomtatásban. Ezt a nyersanyagot számos iparágban alkalmazzák. A változatait a különböző autóipari alkatrészek, elektromos készülékek, lakberendezési tárgyak, edények stb. gyártására használják.

Az ABS 1.75 névre hallgató módosított változata azonban tartósabb. Szagtalan, és magas hőmérsékleten sem olvad meg, ezért a legbiztonságosabbnak tartják az otthoni használat szempontjából. A megnövekedett rugalmassága lehetővé teszi a 10 cm-nél nagyobb, egyenletes felületű, látható érdesség nélküli darabok létrehozását. A végső feldolgozás minimális időt vesz igénybe, az ABS 1.75 speciális folyadékban való hosszú oldódási folyamatának köszönhetően.

Ez a műanyag bármilyen színűre festhető, kopás- és ütésálló, nagy rugalmassággal rendelkezik, immunis az ipari olajokkal, lúgokkal és különböző tisztítószerekkel szemben, valamint 100 Celsius fokig képes ellenállni a felmelegedésnek. Az ABS 1.75 másik előnye a költsége, ami többszörösen alacsonyabb, mint az analógoké.