Ki vásárloná fel a régi plakátgyűjteményemet?

Diófa Antikvárium

Bárkivel előfordulhat, hogy az otthonában felgyűlnek a porosodó újságok, korábban összegyűjtött plakátok vagy helyet csinálna gyűjteményében néhány új példánynak. Hasonló helyzetben érdemes olyan lehetőség után nézni, ami megőrzi történelmünk ezen apró darabjait, illetve anyagi kompenzációval is kecsegtet. A Diófa Antikvárium weboldalán megnézheted, hogy milyen régiségeket adhatsz még el. A vállalat Magyarország egész területén rendelkezésre áll arra, hogy bárkit megszabadítson a már nem szükséges, de értékesíthető példányoktól.

Amennyiben kérdéseid vannak vagy eladási szándékkal érdeklődnél, felveheted a kapcsolatot a munkatársakkal telefonon, illetve e-mail-en keresztül egyaránt. Nem érdemes ingyen megválnod a kiselejtezett példányoktól, mert állapotuktól és ritkaságuktól függően, értékesek is lehetnek. Gyakran megtörténik, miszerint a területen kevésbé jártas személy nem rendelkezik a szükséges ismeretekkel, hogy helyesen fel tudja becsülni a birtokában levő valódi értékét.

Abban az esetben, ha segítségre szorulsz ezen a téren, a Diófa Antikvárium szakemberei minden terhet levesznek a válladról a régiség értékesítésének folyamatában. Az eladásra szánt példány semmilyen tartalmi vagy tematikai követelménynek sem kell megfeleljen, lehet közéleti, filmszínházas, műveltségi rendezvény vagy hirdetési. A hirdetővászon régiségétől függetlenül alkalmas lehet az átadásra, amennyiben a vállalat szakértői úgy ítélik meg. A hajdani plakátok értékének felmérését nyugodt szívvel rábízhatod a cég munkatársaira.

A feladat elvégzéséért nem számolnak fel semmilyen különdíjat, ahogy az átvétel során más kiadással sem kell számolnod, a szállítást is beleértve. Posztereid átnyújtásához nem kell elhagynod a lakhelyedet sem, mert a helyszínre érkező szakemberek az átadott darabok árának felbecsülését követően, készek egy ajánlat megtételére. Amennyiben ezt az ajánlatot elfogadod, a kiszálló értékesítők azonnali készpénzzel fizetnek. Keresd fel az antikvárium csapatát és bízd jó kezekre az eladásra szánt plakátokat!